logo_aj_blanc.png

santjust.cat

medi ambient

Deixalleria Municipal

Equipament que permet a la ciutadania l’aportació de forma no periòdica de residus municipals voluminosos i especials. És un espai tancat, dotat de personal, amb diferents contenidors per facilitar la recollida separada de les diferents fraccions de residus municipals, les quals es lliuraran selectivament a centres de gestió per a la seva reutilització.
La deixalleria fixa, situada al camí de Can Biosca, es complementa amb la deixalleria mòbil -que està l’últim dissabte de cada mes als diferents barris- i la minideixalleria del c. del Mercat.

Horaris

Deixalleria fixa
Camí de Can Biosca, s/n (darrera Enher)
Tel. 93 473 31 16

Servei gratuït quan s’hi va amb vehicle particular.
Contenidors específics per a tot tipus de residus: roba, fusta, plàstics i metalls, fluorescents, olis, ampolles de cava, electrodomèstics, pneumàtics, piles, radiografies, pintures, dissolvents, bateries…
NOVETAT: Recollida específica de xeringues, agulles, llancetes i punxants.

Descomptes en la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus en funció del total de visites anuals a la Deixalleria utilitzant la targeta magnètica específica.

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h i de 15 a 18.30 h
Dissabtes, de 10 a 13.30 h
Agost:
De dilluns a divendres, de 8 a 15 h
Dissabtes, de 10 a 13.30 h

Altres serveis de recollida selectiva de residus

El Punt Net és una parada situada als mercats ambulants de Sant Just Desvern (els dimecres a la pl. Camoapa i els dissabtes a Mas Lluí)
L’objectiu del Punt Net és millorar els serveis de recollida selectiva de roba, petits electrodomèstics i aparells electrònics (PAEE) i oli de cuina amb recipients reutilitzables.
També funciona com a punt de reparació de PAEE i com a punt de difusió dels diferents serveis de recollida selectiva de residus municipals (deixalleria, deixalleria mòbil, minideixalleria, recollida de voluminosos, etc) i dels serveis de recollida i reciclatge que presta Solidança (venda de roba, mobles i electrodomèstics de segona ma, buidatge d’habitatges, etc.).

La deixalleria mòbil, l’últim dissabte de cada mes

L’últim dissabte de cada mes, als barris (excepte agost)
HORARIS I PARADES:
de 9 a 9.30 h. Parc de Joan Maragall (Barri Nord)
de 9.45 a 10.15 h. Parc del Parador (Barri Centre)
de 10.30 a 11.30 h. Plaça de Camoapa (Barri Sud)
de 11.45 a 12.30 h. Parc de Les Basses de St. Pere
de 12.45 a 13.15 h. Parc de la Plana Padrosa
de 13.30 a 14 h. Mas Lluí (Rosa de Luxemburg)

C/ Mercat, s/n
HORARI: de dilluns a dissabte de 8 a 13 h.
Contenidors específics per a fluorescents, olis usats de cuina, petits electrodomèstics, i altres residus especials com pintures, dissolvents, esprais, tòners o capsules de cafè…

Setmanalment, servei gratuït de recollida a domicili. Els dilluns, dimarts i dijous, prèvia trucada telefònica. Informa’t al telèfon 93 222 00 50

Contenidors específics a la via pública: C/ Nord, C/ Miquel Reverter, C/ Generalitat, C/Bonavista, C/ Salvador Espriu, C/ Creu del Padró-Parc Canigó, Ctra. Reial-Walden, C/ Rosa de Luxemburg (Mas Lluí) i Punt Net del Mercat ambulant setmanal.

Recollida periòdica de contenidors específics a escoles i diferents equipaments municipals: Ajuntament, Centre Cívic Joan Maragall, Centre Cívic Salvador Espriu, AAVV Mas Lluí, Mercat i edifici Walden.

Recollida periòdica de contenidors d’interior de bars, restaurants, menjadors escolars. Cal petició inicial al Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament

Recollida periòdica de piles en contenidors específics a escoles i diferents equipaments municipals:
Ajuntament, Can Ginestar, Centre Cívic Joan Maragall, Centre Social El Mil·lenari, Ràdio Desvern, AAVV Mas Lluí, Centre Cívic Salvador Espriu, Centre Les Escoles, CEM La Bonaigua, Casal de Joves, Mercat i edifici Walden.

A les farmàcies del municipi.

Desplaça cap amunt